Ludovic Orban ar putea deschide lista candidaţilor PNL la Camera Deputaţilor, iar ministrul de Finanţe Florin Cîţu pe cea la Senat, au declarat surse liberale, pentru News.ro. De asemenea, printre candidaţi s-ar putea regăsi şi alţi membri ai Guvernului, cât şi candidaţii la sectoare, Adrian Moraru şi Cristian Băcanu, au adăugat sursele citate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre numele vehiculate pe lista candidaţilor PNL mai sunt Monica Anisie, Sebastian Burduja, Violeta Alexadru, Pavel Popescu, Sorin Cîmpeanu sau Daniel Constantin, ultimii doi veniţi în partid de la Pro România. 

Totodată, sunt discuţii în interiorul partidului ca pe listă să fie şi Adrian Moraru candidatul PNL care a pierdut la Sector 3 şi Cristian Băcanu care a pierdut competiţia la Sectorul 5 la alegerile locale din 27 septembrie, au mai spus sursele menţionate, pentru News.ro. 

PNL încă nu a finalizat lista candidaţilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie, urmând să mai existe discuţii în acest sens şi zilele ce vin.

În schimb, Biroul Executiv al PNL a decis luni lista candidaţilor din Diaspora la parlamentare, iar secretarul general al formaţiunii, Robert Sighiartău, a precizat că, până în 18 octombrie, se intenţionează validarea tuturor candidaturilor.

Lista PNL pentru Diaspora este compusă, la Senat, din Viorel Badea şi Rareş Burlacu, iar la Camera Deputaţilor din Valentin Fagărăşian (Italia), Toader Ciuta (Irlanda) Radu Lupu (Italia) şi Mihăiţă Dohotar (Grecia).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.