Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, a afirmat sâmbătă, în cadrul Congresului, că nu va accepta ca niciun stranier să fie titularizat pe o funcţie pe care PNL poate să numească oameni „merituoşi” din rândul liberalilor, chiar dacă l-ar chema „Dacian”. El a ţinut să precizeze că există „mii de Dacieni Cioloş” în formaţiune, care nu au avut norocul fostului premier de a fi susţinuţi, dar cu toate acestea nu au întors spatele partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Niciun stranier care să fie titularizat pe o funcţie pe care PNL poate să depună candidat sau să numească în locul celor merituoşi din PNL, chiar dacă l-ar chema Dacian. Şi aici vă spun un lucru: există mii de Dacieni Cioloş în PNL care, în schimb, nu au avut norocul lui să fie spijiniţi ca ministru, ca şi comisar european, ca şi prim-ministru, ca şi candidat de prim-ministru din partea PNL şi el să nu vină în PNL, să se întoarcă cu spatele la noi”, a afirmat Ludovic Orban.

Liberalul a ţinut să precizeze că „aceşti Dacieni Cioloş care nu au avut acest noroc sunt în PNL şi au rămas alături de ei şi să dea Dumnezeu să-i poată scoate la suprafaţă”.

El a mai spus că o altă chestiune pe care nu o va accepta dacă va deveni preşedintele PNL este o conducere interimară. „Niciun interimat. Am trăit doi ani de zile cu conducere în cea mai mare parte numită, care nu a beneficiat de legitimitatea alegerii de la baza PNL. Orice funcţie de conducere se vacantează în partid, trebuie organizate alegeri, nu interimate prelungite care să pună preşedinţi interimari care să tacă în faţa greşelilor celor care conduc partidul la Bucureşti”, a completat Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.