Ludovic Orban a declarat, întrebat luni dacă s-a el sau cineva de la PNL s-a văzut cu George Simion, unul dintre liderii Alianţei pentru Unirea Românilor, că este posibil să se fi întâlnit cu vreun coleg liberal, însă cu el personal nu s-a întâlnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E posibil să se fi întâlnit cu vreun coleg de-al meu, dar cu mine nu s-a întâlnit”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat într-o conferinţă de presă luni la sediul PNL dacă a avut o întâlnire cu George Simion, liderul AUR, el sau vreun reprezentant al PNL.

Preşedintele liberalilor a adăugat că PNL nu este de acord „cu nicio participare la guvernare a PSD”, pentru că acest partid a ţinut România pe loc.

Marcel Ciolacu a anunţat că nu a avut o întâlnire cu George Simion, liderul Alianţei pentru Unirea Românilor, ci o discuţie telefonică. Liderul PSD a adăugat că a vorbit cu acesta despre cum funcţionează Parlamentul, în contextul în care foarte mulţi aleşi ai AUR sunt la primul mandat în Legislativ.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a spus că a avut, joi, o întâlnire cu unul dintre co-preşedinţii AUR, George Simion, însă susţine că a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o întâlnire politică.

„Nu am vorbit despre niciun fel de alianţă politică. Nici măcar nu ne-ar ajuta dacă facem acest lucru, nici procentele nu ne ajung ca să facem o majoritate şi nici nu cred că suntem compatibili în acest moment. AUR este un partid contra sistem, noi facem parte încă din mainstream-ul politic şi atunci cu siguranţă nu avem prea multe ce să colaborăm”, a susţinut Dîncu.

Şeful statului Klaus Iohannis are consultări luni la Cotroceni cu partidele parlamentare în vederea desemnării premierului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.