Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seară, la Cluj-Napoca, faptul că de 30 de ani se vorbeşte despre un grup de la Cluj care funcţionează în PSD şi care "nu a făcut mare brânză", întrucât "PSD niciodată nu o să accepte să fie condus de oameni care sunt crescuţi, educaţi în Ardeal". El a spus însă că există un alt Grup de la Cluj, în PNL, "care nu e aşa notoriu", dar din care fac parte lideri liberali care au realizat multe pentru comunităţile lor şi care pot reaşeza multe pentru România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Există un mit de vreo 30 de ani, mitul Grupului de la Cluj, grupul de la Cluj format din Rus, Dâncu, Maior şi aşa mai departe. Acest grup de la Cluj  a fost permanent în media ca o forţă ocultă care trage sfori şi am să vă spun un lucru: nicioadată nu a făcut o mare brânză pentru că ei erau în PSD şi PSD niciodată nu o să accepte să fie conduşi de oameni care sunt crescuţi, educaţi în Ardeal”, a declarat Ludovic Orban, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest, care are loc la Cluj-Napoca.
 
Liderul PNL a spus că există, însă, un alt Grup de la Cluj, care funcţionează în PNL şi care "va putea face ceva în România”.
 
"Există în schimb un alt Grup de la Cluj care nu e aşa notoriu, dar care a prins încetul cu încetul consistenţă. Există un Grup de la Cluj în care e Emil Boc, în care este Rareş Bogdan, în care este Daniel Buda, în care sunt Adrian Oros şi foarte mulţi oameni care au realizat lucruri adevărate pentru comunităţile locale pe care le conduc, pentru România. Acest Grup de la Cluj cu adevărat va putea face ceva în România pentru ca acest Grup de la Cluj este în PNL şi pentru că aici educaţia, civilizaţia, dorinţa de mişcare înspre Europa este literă de lege şi cuvântul lor ascultat şi respectat”, a declarat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.