Premierul Ludovic Orban o felicită pe Maia Sandu pentru câţtigarea alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, afirmând că aceasta a demonstrat că alegerile pot fi câştigate şi cu o campanie onestă şi decentă şi exprimându-şi convingerea că va fi ”preşedintele aşteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O felicit pe Maia Sandu pentru victoria categorică din alegerile prezidenţiale! Suntem martorii unui eveniment cu adevărat istoric pentru Republica Moldova. Maia a demonstrat că alegerile pot fi câştigate şi cu o campanie onestă şi decentă. Am convingerea că va fi preşedintele aşteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare. Un preşedinte competent şi responsabil care va moderniza ţara şi o va aduce mai aproape de România şi de Uniunea Europeană”, afirmă Ludovic Orban.

El dă asigurări că Guvernul României va rămâne un partener loial al Republicii Moldova şi va sprijini iniţiativele noului preşedinte atât de la Bucureşti, cât şi la Bruxelles.

”Am crezut de la început în Maia atunci când mulţi nu îi acordau nicio şansă în faţa lui Igor Dodon. PNL a fost şi va rămâne alături de colegii de la PAS în cursa lor de a câştiga şi guvernarea”, conchide Orban.

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu este câştigătoarea alegerilor prezidenţiale de duminică, din Republica Moldova, la nivel naţional fiind cu peste 15 procente în faţa contracandidatului său, preşedintele în funcţie Igor Dodon, iar în diaspora având cu mai mult de 85 de procente în faţa acestuia, conform rezultatelor preliminare.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.