Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu consideră oportună schimbarea din funcţii a unor miniştri în primul an de guvernare. El a ţinut să sublinieze performantele ministrului revocat de la portofoliul Finanţelor Publice, Alexandru Nazare, în condiţiile în care urmează a se face o rectificare bugetară pozitivă "consistentă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat marţi seară, la finalul şedinţei coaliţiei, dacă susţine schimbarea din funcţie a unor miniştri, dacă evaluarea acestora va impune remanierea lor, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că nu consideră oportună remanierea în primul an de guvernare. 
 
"Punctul meu de vedere a fost clar, că e foarte greu să te apuci să schimbi miniştri în primul an de guvernare. Nu vreau acuma să comentez că s-a făcut o revocare a ministrului Finanţelor, care iată că după rezultatele activităţii Ministerului Finanţelor şi după modul în care a fost condus Ministerul Finanţelor astăzi avem o rectificare pozitivă consistentă", a susţinut Orban.
 
Întrebat când va fi numit un nou ministru la Finanţele Publice, Ludovic Orban a răspuns: "Am abordat acest subiect împreună cu premierul, cât de curând”. 
 
El a precizat că "probabil se va merge până la limita termenului" la care ministerul poate fi condus interimar, însă un nou titular la Finanţele Publice va fi numit înaintea Congresului PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.