Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, joi, limbajul folosit de senatorul PSD Şerban Nicolae în plenul Camerei Deputaţilor şi a spus că liberalii nu vor mai participa la emisiuni şi dezbateri publice la care acesta va merge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştiţi foarte bine că am solicitat conducerii PSD excluderea lui Şerban Nicolae din partid. Nu poate fi acceptat acest mod grobian, violent. Nu este acceptabil ca în societatea românească să existe astfel de atitudini mârlăneşti, mitocăneşti şi astfel de exprimări profund jignitoare. În cazul în care PSD nu se desparte de Şerban Nicolae, înseamnă că îşi asumă public atitudinea lui. Înseamnă că se desparte definitiv de tot ce înseamnă bun-simţ, educaţie, şapte ani de acasă, civilizaţie în viaţa publică”, a declarat liderul PNL.

Orban a mai afirmat că liberalii nu vor mai participa la nicio dezbatere publică şi nu vor merge la nicio emisiune TV la care este şi Şerban Nicolae.

“În ceea ce ne priveşte pe noi, niciun reprezentat al PNL nu va participa la nicio dezbatere publică şi la nicio emisiune la care va participa acest individ. De asemenea, la Senat grupul PNL va solicita sancţionarea lui”, a spus Ludovic Orban.

Deputatul USR Cosette Chichirău a filmat, miercuri, din plenul Camerei, în timpul scandalului pe legile justiţiei şi a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Şerban Nicolae, care se afla în prima bancă în plenul Camerei Deputaţilor, ajungându-se la replici precum ”Hoţ”/”Nesimţită”; ”Am poză că sunteţi şofer”/ ”Am poză în care faceţi sex anal”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.