Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat luni că Consiliul Naţional al partidului a mandatat parlamentarii Forţa Dreptei să iniţieze, să semneze şi să voteze moţiunea de cenzură depusă împotriva guvernului, astfel că toţi cei 16 parlamentari Forţa Dreptei vor semna moţiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În privinţa asumării răspunderii, Consiliul Naţional Forţa Dreptei a mandatat parlamentarii Forţa Dreptei să iniţieze, să semneze şi să voteze moţiunea de cenzură depusă împotriva guvernului. Din punctul nostru de vedere, obiectivul de a depune moţiune de cenzură este obiectivul principal, ca atare parlamentarii Forţa Dreptei vor fi alături de orice formaţiune politică din Opoziţie care va dori să iniţieze moţiubne de cenzură”, a anunţat Ludovic Orban, la Parlament.

Liderul Forţa Dreptei a precizat că toţi cei 16 parlamentari ai formaţiunii vor semna moţiunea de cenzură împotritriva Guvernului, pentru a împiedica ”politica abramburită, fără niciun fel de plan, care nu face altceva decât să ducă în cap economia românească”. 

Orban a arătat că ”Guvernul Ciolacu trebuie trimis în concediu, în vacanţă perpetuă, pentru că nu este capabil să rezolve niciuna dintre marile probleme cu care se confruntă România”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.