Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a semnat, luni, în Cartea de condoleanţe de la Ambasada Spaniei, ocazie cu care a reafirmat determinarea României de a susţine orice demers de luptă împotriva terorismului, pe care l-a catalogat ca fiind „o formă de nebunie” care face atâtea victime printre oameni nevinovaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am transmis condoleanţe pentru familiile victimelor, compasiunea noastră pentru poporul spaniol care trece prin încercări extrem de dificile ca urmare a atentatelor şi am reafirmat determinarea noastră de a susţine orice demers de luptă împotriva terorismului, acestei forme de nebunii care face atâtea victime printre oameni nevinovaţi”, a afirmat liderul PNL.

La remarca jurnali;tilor, care i-au spus că Liviu Dragnea a susţinut că s-ar impune o discuţie cu toţi factorii de decizie pe tema terorismului, Ludovic Orban a precizat că România a fost ferită de astfel de atentate, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să privească cu „mare atenţie” orice posibilă de încercare de realizare a unui atentat.

"Din fericire, România a fost ferită de astfel de atentate, asta cu înseamnă că nu trebuie să privim cu mare atenţie şi vigilenţă orice posibilă încercare de realizare a unui atentat. Nu sunt specialist în acest domeniu, ca atare nu pot să vă spun un punct de vedere pertinent legat de acest subiect, decât faptul că toate structurile de siguranţă naţională, până acum, au dovedit eficienţă şi au reuşit să prevină orice fel de eveniment neplăcut”, a conchis preşedintele PNL. 

Cartea de condoleanţe de la Ambasada Spaniei este deschis luni şi marţi între orele 9.00-12.00 şi 14.00-16.00, iar printre cei care au semnat în ea se numără premierul Mihai Tudose, liderul PSD, Liviu Dragnea şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.