Ludovic Orban a avut marţi o întâlnire cu ambasadorul Olandei în România Roelof van Ess, iar preşedintele Camerei Deputaţilor a reinterat, la discuţii, voinţa coaliţiei de guvernare de a duce la îndeplinire proiecte majore, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am avut o discuţie interesantă astăzi, la Parlament, cu E.S domnul Roelof VAN EES, Ambasadorul Olandei în România, despre relaţiile bilaterale dintre cele două ţări precum şi oportunităţile de dezvoltare a acestora, în viitor. Am reiterat voinţa coaliţiei de guvernare de a susţine şi a duce la îndeplinire proiecte majore, în următorii ani, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), o şansă unică de dezvoltare a României, cu fonduri europene”, a scris Ludovic Orban marţi pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.