Liderul senatorilor PSD Lucian Romaşcanu a declarat că bugetul pe anul 2021 este unul „antieconomic, antisocial, ilegal, ilegitim şi antinaţional”, iar social-democraţii au fost împotriva bugetului de austeritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Antieconomic, antisocial, ilegal, ilegitim şi antinaţional. Ilegitim pentru că aveţi doar un vot peste jumătatea parlamentarilor. Nu reprezintă sub nicio formă voinţa celor care ne-au trimis pe noi în Parlament, iar lucrul cel mai grav, menţionat chiar şi de un deputat din arcul puterii, este că pentru prima oară în 30 de ani acest buget trece fără niciun amendament, nici măcar amendamentele dumneavoastră nu le-aţi votat”, a spus Romaşcanu, în plenul reunit, după votul Legii bugetului de stat pe 2021”, a afirmat Lucian Romaşcanu în plenul reunit de marţi.

Acesta a mai spus că această lege a bugetului de stat a fost făcută fără a exista niciun dialog în prealabil cu partenerii sociali, cu opoziţia şi cu cetăţenii.

„Nu v-aţi întâlnit cu partenerii sociali, nu v-aţi întâlnit cu opoziţia, nu v-aţi întâlnit cu cetăţenii. Este strict rezultatul unei munci contabile cu o singură destinaţie: prietenii, rudele, nepoţii dumneavoastră, clienţii dumneavoastră, care, din păcate, nu toţi pot vota aici şi şi-au trimis oameni care pot vota această nelegiuire”, a completat liderul senatorilor PSD. 

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat marţi proiectul legii bugetului de stat pe 2021, în forma iniţiată de Guvern, nefiind adoptate amendamente. Au fost depuse peste 3.000 de amendamente la proiectul legii bugetului de stat. Premierul Florin Cîţu a precizat că bugetul pe acest an demontează minciunile celor de la PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.