Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu a declarat că există câteva contestaţii la candidaturile PSD la alegerile locale din 27 septembrie, care sunt în diferite stadii de judecată, însă până în prezent niciuna dintre candidaturile social-democraţilor nu a fost respinsă definitiv de instanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Legat de Comitetul Executiv de astăzi (vineri – n.r.) s-au discutat lucruri privind organizarea Congresului. S-au făcut analize din partea fiecărui judeţ în ceea ce priveşte modul în care s-au înscris candidaţii PSD la alegerile locale, dacă au existat contestaţii”, a declarat Lucian Romaşcanu, vineri, la finalul CExN al PSD. 

El a adăuga că „în acest moment, există contestaţii în diverse stadii de judecată, nu foarte multe”.

„Niciuna dintre candidaturile PSD nu a fost respinsă definitiv. Vom vedea în cursul zilei de azi şi mâine cum se vor pronunţa instanţele”, a conchis Romaşcanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.