Lucian Duţă, fost şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a fost propus pentru excluderea din partid de către organizaţia PNL Sector 1, după ce acesta ar fi comentat la un articol despre prezenţa liderului filialei, Mihai Voicu, pe lista PNL pentru diaspora, numindu-l ”şobolan”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucian Duţă, membru în PNL Sector 1, a promovat pe pagina de Facebook un material în care se vorbeşte despre un interviu pe care Mihai Voicu l-a acordat paginii gazetaromaneasca.ro. La comentariile interviului, Lucian Duţă l-a numit pe Mihai Voicu ”şobolan”. 

”Şobolanule eşti atât de nesimţit! Eşti preşedinte la sectorul 1 şi tu candidezi în diaspora! Măăăăă! Nu ţi-e ruşine? Adică: te dai mare şef în Bucureşti, dar te ascunzi pe o listă de kkt în diaspora! Tu reprezinţi ceea ce este nou în politica românească!”, ar fi scris Duţă, potrivit gazetaromaneasca.ro, comentariul fiind în prezent şters. 

În urma acestui conflict, filiala PNL sector 1 a decis, miercuri seară, să propună Biroului Politic Naţional excluderea din partid a lui Lucian Duţă. Decizia finală aparţine conducerii centrale a PNL.

Lucian Duţă a deţinut funcţia de secretar executiv în organizaţia PNL Sector 1. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.