Lucian Bode i-a asigurat pe aleşii locali liberali, la vizita sa în judeţul Alba împreună cu premierul Nicolae Ciucă, de sprijinul său în implementarea proiectelor de care au nevoie comunităţile locale pe care le administrează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Împreună cu preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, am participat astăzi la o întâlnire cu aleşii locali PNL din Alba, pe care i-am asigurat de tot sprijinul meu în implementarea proiectelor de care au nevoie comunităţile locale pe care le administrează. Fie că este vorba de proiecte finanţate prin PNRR, fonduri europene sau prin Anghel Saligny, este vital să colaborăm şi să ne mobilizăm pentru a le implementa cât mai rapid. Atunci când suntem la guvernare, obiectivul nostru este acela de a construi! Adevărul este că fără sprijinul primarilor, preşedinţilor de consilii judeţene, aleşilor locali şi judeţeni, guvernarea liberală nu ar fi reuşit să treacă cu bine România prin multiplele crize pe care le-am traversat: pandemia, criza energetică şi, evident, conflictul militar de la graniţele ţării noastre. Vă asigur că, împreună, vom depăşi şi efectele nocive ale războiului declanşat de Rusia în Ucraina. Vom continua să guvernăm bine şi înţelept România şi vom asigura stabilitate în aceste vremuri tulburi”, a scris Lucian Bode, joi pe Facebook.
 
El a adăugat că a transmis aleşilor locali ai PNL din judeţul Alba că formaţiunea trebuie să fie partidul dreptei unite. 
 
„Mărturisesc că aştept cu nerăbdare Liga Aleşilor Locali care va avea loc în 26 mai, la Poiana Braşov, pentru că, în sfârşit, contextul pandemic ne permite să ne întâlnim faţă în faţă, într-un format mai extins şi avem primari cu care ne mândrim. Am transmis aleşilor locali liberali din judeţul Alba că PNL trebuie să fie partidul dreptei unite şi sunt convins că la cei 147 de ani de istorie pe care îi are PNL se vor adăuga încă atât!”, a conchis Bode. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.