Liderul senatorilor UDMR, Lorand Turos, consideră că această coaliţie trebuie să meargă mai departe şi a afirmat că USR PLUS poate propune un alt ministru la Justiţie, în locul lui Stelian Ion, revocat de premierul Florin Cîţu. "Nu cred că în momentul de faţă trebuie pusă problema schimbării premierului", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lorand Turos a fost întrebat, miercuri seară, la Digi 24, dacă premierul Florin Cîţu ar trebui să îşi dea demisia. 
 
"Nu cred că în momentul de faţă trebuie pusă problema schimbării premierului. Dacă va fi cazul, asta va fi o decizie a coaliţiei şi o decizie a PNL. Nu cred că acum trebuie să intrăm în speculaţii de acest gen”, a precizat liderul senatorilor UDMR. 
 
El a menţionat că această coaliţie trebuie să meargă mai departe. 
 
"În cazul în care putem să ne înţelegem în probleme importante, USR PLUS poate propune un alt ministru şi va ocupa portofoliu negociat în cadrul discuţiilor din coaliţie. (…) Cred că această coaliţie trebuie să meargă mai departe. Nu cred că există o altă majoritate care ar putea da un guvern. Sper ca USR PLUS nu va face opoziţie împreună cu PSD şi AUR, cu atât mai puţin cred că vor guverna împreună”, a transmis Lorand Turos.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.