Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop, actual preşedinte al Comisiei de Învăţământ din Senat, a declarat, luni, că vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar, evaluarea elevilor urmând să fie făcută după un model european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce părere are despre propunerea legislativă a deputatului PSD Cătălin Rădulescu de castrare chimică a pedofililor, Liviu Pop a spus că nu comentează pe acest subiect, dar că şi el are un proiect de lege prin care vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar.

„Şi eu o să depun un proiect de lege prin care vreau să eliminăm calificativele în învăţământul primar. Să nu mai fie calificative pentru elevi, dar asta este părerea mea. Până nu o să discut în interiorul grupului, nu o să pot să spun că depun iniţiativa legislativă. Evaluarea elevilor să se facă aşa cum există astăzi în unele ţări ale Uniunii Europene, pe alte criterii. E o discuţie mult mai amplă şi pentru asta trebuie schimbată legea educaţiei naţionale. Asta v-am dat un constrarăspuns la întrebarea (despre castrarea chimică a pedofililor – n.r.)”, a declarat Liviu Pop.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.