Liviu Pleşoianu, candidat la funcţia de preşedinte al PSD la congresul de sâmbătă, susţine că mulţi social-democraţi sunt nemulţumiţi de Viorica Dăncilă, de ceea ce se întâmplă în partid, acesta schimbându-şi mesajul în ultimele săptămâni, precizând că în acest moment PSD şi-a pierdut independenţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pleşoianu crede că Viorica Dăncilă are cele mai mare şanse să devină preşedintele partidului. 
 
“E posibil ca doamna Dăncilă să devină astăzi preşedinte plin al Partidului Social Democrat, rămâne de văzut cum vor reacţiona oamenii de acasă în cazul în care se întâmplă acest lucru pentru că eu n-am întâlnit un om până acum care să fie mulţumit de faptul că s-a schimbat complet atitudinea şi mesajul în ultimele săptămâni”, a afirmat Pleşoianu. 
 
Întrebat dacă este consistent numărul celor nemulţumiţi de Viorica Dăncilă, Pleşoianu a răspuns: “Este consistent, este un număr foarte mare. Dacă vorbim despre bază, despre oamenii simpli, ei sunt profund nemulţumiţi de ce se întâmplă. Se întâmplă că oamenii care susţin acest partid au fost trataţi oribil de către diverse persoane cu accept de la cel mai înalt nivel al statului român, adică de la domnul Klaus Werner Iohannis şi mi se pare absolut imoral, mi se pare îngrozitor de urât ca acum să le întoarcem spatele şi să le spunem că tot ce le-am transmis până acum nu mai este valabil”. 
 
El a susţinut că în prezent PSD şi-a pierdut independenţa. 
 
“În momentul de faţă PSD şi-a pierdut independenţa, vom vedea dacă rămâne pe mai departe la fel. Este dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are mai nou doamna Dăncilă”, a afirmat Liviu Pleşoianu. 
 
El a precizat că nu va pleca din partid dacă Viorica Dăncilă va devenit preşedinte al PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.