Preşedintele PSD Liciu Dragnea a anunţat, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) că va propune ca partidul să aibă 16 vicepreşedinţi, câte doi pentru fiecare regiune, posturile urmând a fi egal împărţite între femei şi bărbaţi. El a precizat că susţinerea sa pentru femei nu este ”un moft”, făcând tot ce a depins de el pentru ca femeile să capete ”un rol important”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a precizat, înaintea şedinţei CEX de luni că va propune să se realizeze o ”repartizare completă şi echilibrată a PSD în toată ţara”, urmând ca partidul să aibă 16 vicepreşedinţi, câte doi pentru fiecare regiune.

”Să începem să realizăm paritatea femei – bărbaţi  - 8 femei şi 8 bărbaţi, fiecare regiune să-şi aleagă vicepreşedinte femeie şi vicepreşedinte bărbat”, a declarat preşedintele PSD.

Acesta a firmat că ”ţara are nevoie de o abordare echilibrată pentru a diminua disparităţile de dezvoltare”, pentru că ”au existat planuri, dar nu au putut fi duse până la capăt” de guvernările anterioare.

Dragnea a precizat că susâinerea sa pentru femei nu a fost niciodată un ”moft”.

”Susţinerea mea pentru femei nu este un moft, este un dat. am făcut tot ce a depins de mine pentru ca ele să capete un rol important”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat ce părere are despre declaraţia Gabrielei Firea care a afirmat că i se pun beţe în roate în proiectele pe care le are pentru Capitală, Dragnea a spus: ”Aşa este. Urmează schimbări la secretari de stat”.

”Ce a spus doamna Firea este adevărat. (...) S-a făcut un plan de acţiune serios între Guvern şi Primăria Capitalei pentru că sunt angajamente pe care ni le-am luiat. Bucureşti este cea mai mare localitate din România în care cei mai mulţi români vin. Are nevoie de condiţii mult mai bune de trai” a mai spus reşedintele PSD.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, că va demisiona din toate funcţiile din partid dacă problemele grave ale Bucureştiului nu îşi vor regăsi o rezolvare "într-un timp rezonaibil", spunând că nu îi folosesc funcţiile din PSD dacă nu reuşeşte că îi determine pe colegii săi "să privească cu obiectivitate problemele Capitalei".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.