Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu premierul Mihai Tudose, că printre temele de discuţie s-au numărat priorităţile legislative ale Guvernului, nivelul încasărilor la buget şi creşterea ecoonomică, el fiind foarte mulţumit de faptul că miniştrii au depăşit stadiul implementării programului de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au fost două săptămâni în care nu ne-am mai văzut. Am discutat despre priorităţile legislative ale Guvernului pentru această toamnă, despre CExN pe care îl vom organiza zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare - trebuie să recunosc, pentru mine e o veste foarte bună, au început să-l şi depăşească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor şi creşterea economică”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că s-a stabilit şi un grafic pentru adoptarea proiectelor de lege iniţiate de Guvern.

„Sunt multe proiecte de lege şi am stabilit un oarecare grafic şi o oarecare ritmicitate, în aşa fel încât să fie adoptate într-un ritm firesc. Totodată, am discutat şi despre proiectul de buget”, a subliniat preşedintele Camerei Deputaţilor.

În ceea ce priveşte Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, Dragnea a spus că proiectul a intrat în circuitul de avizare.

„Am discutat, am înţeles că a plecat deja pe circuitul de avizare de la ministerul de Finanţe. Urmează, când începe sesiunea parlamentară, să ajungă proiectul la Parlament”, a răspuns preşedintele PSD. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.