Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament, că Sevil Shhaideh este loială, corectă şi cinstită, fiind singura persoană din partid în care are încredere că poate pune în practică programul de guvernare. Dragnea a susţinut că preşedintelui Klaus Iohannis i s-a părut o propunere bună pentru funcţia de premier, având o atitudine pozitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am spus că va fi un om care arată bine. Sunt consecvent (...). Cu doamna Sevil Shhaideh eu am lucrat preţ de 13, 14 ani în diverse asociaţii ale autorităţilor locale, am lucrat împreună la iniţiative legislative. Era pe cealaltă parte a baricadei când ne luptam cu guvernul. Este un om care ştie să gestioneze programare mari de investiţii (...), este printre cei mai buni specialişti în gestionarea programelor europene şi în ceea ce priveşte absorbţia acestor programe, ştie foarte bine administraţie publică, ştie ce înseamnă un buget de stat, ştie ce înseamnă buget pentru fiecare minister. Este corectă, este loială, este cinstită, transparentă. Are un singur defect: lucrează prea mult. Este un om în care eu am foarte mare încredere, de fapt a fost singura în care am avut încredere din partea din interiorul PSD că poate pune în practică acest program de guvernare pentru care eu am răspunderea maximă”, a precizat Liviu Dragnea,

Întrebat care a fost reacţia preşedintelui Klaus Iohannis când a auzit propunerea PSD de premier, liderul social-democraţilor a spus că şeful statului a avut o atitudine pozitivă.

“Nu am văzut o reacţie nici de euforie, nici de respingere, reacţie firească. A spus într-un mod corect după părerea mea că este o propunere bună pentru că o ştie, au lucrat împreună, am lucrat toţi trei împreună la mai multe proiecte. Mi s-a părut că a avut o atitudine pozitivă”, a răspuns liderul PSD.

În încheiere, Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că votul cetăţenilor şi susţinerea Parlamentului i-au pus “un baston de premier în rucsac”.

“Nu se ştie niciodată”, a conchis preşedintele PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.