Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, în cursul unei deplasări în judeţul Ialomiţa, că senatorul social-democrat Şerban Nicolae nu a fost sancţionat, motiv pentru care speră că acesta nu va părăsi partidul. Dragnea a ţinut să precizeze că sunt multe persoane care critică PSD, pentru că este o formaţiune care deranjează, dar social-democraţii „se vor chinui” în continuare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şerban Nicolae nu a fost sancţionat, Şerban Nicolae nu cred că va părăsi partidul, sper. E un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt mulţi care critică şi atacă PSD, e un partid care deranjează. Dar nu e problemă, ne chinuim aşa, mergem înainte şi cu aceste critici”, a afirmat Liviu Dragnea. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că senatorul social-democrat Şerban Nicolae a susţinut amendamentele privind graţierea faptelor de corupţie şi i-a convins pe colegii săi din Comisia juridică să le voteze, chiar dacă nu erau agreate de partid, motiv pentru care era firesc ca acesta să fie schimbat de la şefia comisiei şi din postul de lider de grup.

„A apărut această neîncredere şi această lipsă de comunicare, această lipsă de dorinţă de comunicare între preşedintele partidului, conducerea partidului şi liderul de grup, a apărut firească această propunere ca liderul de grup să fie schimbat şi să fie susţinut politic domnul Mihai Fifor. De asemenea, atât timp cât în Comisia juridică de la Senat colegii noştri, care au adoptat nişte amendamente fără să fie susţinute de partidul care i-a propus, şi preşedinţia Comisiei juridice a fost schimbată. Aici nu este vorba de libertatea de opinie, libertatea votului, dar şi domnul Şerban Nicolae ca si preşedinte al Comisiei Juridice a mers acolo susţinut politic de către partid şi şi-a dat acordul, a susţinut, şi a convins şi colegii de partid să susţină nişte amendamente pe care partidul nu le susţine”, a explicat liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.