Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este primul pe lista de candidaţi a PSD Teleorman pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din decembrie. Pe locul al doilea se regăseşte preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, urmat de actualul deputat Valentin Boboc. Pe primul loc pentru Senat se află fostul prefect al judeţului Carmen Daniela Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea candidează pentru un nou mandat de parlamentar tot în jdueţul Teleorman, unde a fost ales în urmă cu patru ani în colegiul uninominal numărul 3.

De această dată, Dragnea deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de preşedintele PSD Teleorman Adrian Gâdea, care în prezent deţine şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Pe locul al treilea pe lista pentru Camera Deputaţilor a PSD Teleorman de află depătatul Valentin Boboc, iar pe locul patru se regăseşte Violeta Răduţ, de profesie inginer, inspector în Primăria Alexandria.

Pe lista pentru Senat a PSD Teleorman, pe primul loc se află fostul prefect al judeţului Carmen Daniela Dan, urmată de Marian Potbăniceanu, de profesie economist, care în prezent conduce Direcţia de Pază a Consiliului Judeţean Teleorman.

Preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a declarat pentru News.ro că PSD vizează în acest judeţ trtei mandate de deputaţi şi unul pentru Senat.

”Până la urmă, cetăţenii sunt cei care vor decide câte mandate ne vor încredinţa”, a spus liderul PSD Teleorman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.