Fostul lider al Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a primit aviz favorabil din partea comisiei din cadrului Penitenciarului Rahova, ceea ce înseamnă îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi propus spre liberare condiţionată, a declarat pentru News.ro avocatul său, Flavia Teodosiu. ”Sper din tot sufletul ca decizia instanţei să fie una pozitivă”, afirmat ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cererea de liberare condiţionată va fi judecată la Judecătoria Sectorului 5, pe data de 27 aprilie.

“Mă bucur că i s-a acordat acest aviz favorabil ceea ce înseamnă că el îndeplineşte toate condiţiile legale pentru a fi propus spre liberare condiţionată. Am depus cerere la Judecătoria Sectorului 5 şi avem termen pe 27 aprilie. Sper din tot sufletul ca decizia să fie una pozitivă şi să rămână aşa şi pe mai departe. Dacă Judecătoria Sectorului 5 va admite cererea noastră şi va dispune eliberarea probabil Parchetul va face contestaţie”, a declarat Flavia Teodosiu pentru News.ro.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.