Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că orice critică din partea lui Victor Ponta este „sănătate curată” deoarece fostul premier este un om cu experienţă. Liderul social-democraţilor a mai spus că nu crede că deputatul va pleca din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Orice critică  de la Victor Ponta, pentru mine este sănătate curată”, a afirmat Liviu Dragnea.

Chestionat dacă se poate ajunge la plecarea lui Victor Ponta din PSD, liderul social-democraţilor a spus că el nu crede că se poate întâmpla aşa ceva.

„Eu nu cred că Victor Ponta va pleca din partid. Orice critică de a lui, repet, pentru mine este sănătate curată. E un om cu experienţă. Pentru partid nu ştiu. Repet, nu sunt probleme. Am vorbit şi azi cu Victor”, a completat Liviu Dragnea.

De asemenea, întrebat de ce criticile venite din partea lui Victor Ponta este „sănătate curată”, preşedintele PSD a răspuns: „Pentru că te menţine treaz”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.