Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că, prin moartea istoricului Neagu Djuvara, România a pierdut una dintre cele mai mari valori, un reper de moralitate şi de civism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"România a pierdut astăzi una dintre cele mai mari valori! Un intelectual desăvârşit, Neagu Djuvara reprezintă un reper de moralitate şi civism, un om care s-a luptat întreaga sa viaţă pentru interesele României şi ale românilor. Dumnezeu să-l odihnească!", a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

Istoricul şi filosoful Neagu Djuvara a murit la vârsta de 101 ani. Neagu Djuvara, a cărui viaţă fabuloasă s-a intersectat cu momentele decisive din istoria României din ultimul secol, înflăcărat liberal şi unul dintre cei mai expresivi urmaşi ai aristocraţiei româneşti, a fost una din personalităţile postdecembriste care a vorbit cel mai mult, mai bine şi cu patos autentic despre România şi blazonul ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.