Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi, la Parlament, că se întâlneşte de două, trei ori pe săptămână cu Darius Vâlcov, alături de care a lucrat şi la programul de guvernare, dar nu se pune problema ca social-democratul să intre în Guvernul Sorin Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu. Darius Vâlcov nu a fost prezent la Ministerul de Finanţe. Eu cu Darius mă întâlnesc de două-trei ori pe săptămână, nu numai eu. A lucrat la programul de guvernare. Sper să accepte să meargă la o emisiune în zilele următoare să spună din perioada în care a lucrat la programul de guvernare şi să vorbească şi despre programul de guvernare”, a precizat Liviu Dragnea, referindu-se la informaţiile că Darius Vâlcov ar fi tot mai prezent la Ministerul de Finanţe.

Liderul PSD a mai spus că Vâlcov este un om „foarte bine pregătit”, în care are încredere.

„Este un om foarte bine pregătit în care eu am avut încredere atât timp cât a fost în Guvern şi am încredere în continuare în capacitatea lui economică”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze faptul că „nu se pune problema ca Darius Vâlcov să intre în Guvern”. „Nu-şi doreşte aşa ceva”, a completat preşedintele PSD. 

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, miercuri, că fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov a participat în ultimul timp la mai multe şedinţe în sediul Ministerului de Finanţe fără a avea nicio calitate în acest sens şi i-a cerut actualului ministru să spună ce rol are acesta în instituţia pe care o conduce.

În mai 2015, Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de procurorii DNA, care îl acuză de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupată de acesta, de primar, senator şi ministru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.