Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul Comitetului Executiv Naţional, că, împreună cu premierul desemnat Mihai Tudose, va discuta cu UDMR despre o posibilă susţinere parlamentară a cabinetului, liderul social-democraţilor ţinând să precizeze că nu va exista o negociere cu parlamentarii Uniunii Democrate a Maghiarilor din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă va discuta cu minorităţile naţionale şi cu UDMR, Liviu Dragnea a susţinut că este „o operaţiune firească”.

„E o operaţiune firească, chiar după această conferinţă de presă vom merge la UDMR să avem o discuţie eu şi cu domnul prim-ministru desemnat, dar nu negociem, pentru că nu facem lucrul ăsta. Doar că e firesc să avem o discuţie. Noi avem acel raport de colaborare parlamentară pe care îl susţinem în continuare, dar este de bun-simţ ca premierul desemnat să aibă o discuţie cu UDMR”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.