Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Antena 3, că doreşte Serviciului Român de Informaţii, cu ocazia aniversării, să găsească puterea instituţională suficientă ca să rămână în matca constituţională, în condiţiile în care sunt „puternici şi foarte buni profesionişti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"SRI a venit cu nişte comunicate hazlii, înseamnă că au simţul umorului. Eu le urez mulţi ani buni şi eficienţi de aici înainte, să aibă cât mai multe realizări, le doresc să găsească puterea instituţională suficientă să rămână în matca constituţională întrucât sunt puternici şi sunt foarte buni profesionişrti”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat ce transmite SRI.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor a asigurat Serviciul că va avea un sprijin serios şi instituţional din partea PSD şi a Parlamentului.

„Ochii marii şi să aibă convingerea că din partea mea, din partea PSD, din partea Parlamentului atât timp cât noi gestionăm majoritatea vor avea un sprijin serios, instituţional. Pentru că şi SRI, ca şi SIE, este o instituţie extrem de importantă pentru siguranţa noastră, şi a cetăţeanului, şi a României. Şi, ei tot transmiteau prin mesajele alea hazlii tot felul de mesaje - eu dorm liniştit ştiind că ei ne veghează”, a completat liderul PSD.

El a mai spus că directorului SRI, Eduard Hellvig, îi doreşte „mult succes şi să îşi păstreze echilibrul, să conducă acest serviciu de informaţii aşa cum e firescc să fie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.