Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut, marţi, la Adevărul Live, că guvernarea PSD este contestată de o parte a populaţiei din cauza lipsei comunicării şi a unei „campanii de manipulare bine finanţată”. Liderul PSD a susţinut că inflaţia nu a anulat creşterea pensiilor şi salariilor şi că, dimpotrivă, puterea de cumpărare a crescut cu 18-20% şi a afirmat că „îţi trebuie un anumit tupeu să negi evidenţa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD l-a acuzat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis că a realizat o „industrie e urii”.

Întrebat dacă el personal are ceva să-şi reproşeze pentru actualul climat din societate.

„E foarte bună întrebarea. Ştiţi cum e? Cum v-aş întreba eu, dacă mergeţi pe stradă şi doi inşi încep să vă dea cu pietre în cap. Vă întreb: credeţi că dacă nu aveaţi barbă nu cumva aţi fi scăpat? Eu n-am promovat şi nici PSd nu a promovat, cel puţin în ultimii ani, din 2015 din toamnă, un discurs al urii. După ce am fost ales preşedinte, chiar în toamna anului 2015, am început să fac apeluri publice continuate şi în 2016 la dialog şi cu preşedintele iohannis şi cu celelalte partide, până când mi-au spus şi colegii mei, mi-au spus şi alţi oameni, comentau şi în presă că este pierdere de timp, s-a dovedit că este pierdere de timp. Noi am răspuns cât am putut, poate şi mai puţin de cât ar fi trebuit. Noi am preferat ca acestui discurs al urii să opunem bunăstarea românilor”, a răspuns Dragnea.

El a susţinut că bunăstarea românilor generează supărarea unor partide: „E păcat că această viaţă mai bună pe care o duc românii, confirmată şi de cifre, şi de viaţa reală generează foarte multă supărare în zona unor partide şi în zona lui Iohannis”.

Liviu Dragnea a susţinut că guvernarea PSD este contestată de o parte a populaţiei din cauza lipsei comunicării. El a acuzat şi „o campanie de manipulare bine finanţată”, însă nu a vrut să răspundă cine a finanţat această campanie.

Liderul PSD a susţinut că inflaţia nu a anulat creşterea pensiilor şi salariilor şi că, dimpotrivă, puterea de cumpărare a crescut cu 18-20%.

Dragnea a ţinut să precizeze că „creşterile de preţuri nu le-a făcut Guvernul”, spunând că, după eliminarea aşa-numitei „taxe pe stâlp”, multinaţionalele nu au redus preţurile.

„Îţi trebuie un anumit tupeu să negi evidenţa”, a mai declarat Liviu Dragnea.

„Când în România, şi asta o să se întâmple în toamna asta, va veni un preşedinte cu mai multă minte, un preşedinte care să-i iubească pe români şi care să simtă de la români care sunt problemele cu care se confruntă şi pe care şi le doresc rezolvate şi care va înţelege că principala lui preocupare trebuie să lucreze cu oricine din societate care produce dezvoltare şi bunăstare, de acolo lucrurile pot începe să se repare”, a susţinut, de asemenea, Dragnea.

El a spus că îi apreciază pe Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.