Preşedintele Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, referitor la faptul că liderii social-democraţi Niculae Bădălău şi Adrian Ţuţuianu au fost audiaţi la DNA, că sunt prea multe coincidenţe exact în aceste zile „fierbinţi”, iar dacă cineva se gândeşte că prin aceste chemări social-democraţii vor avea vreo ezitare în privinţa moţiunii de cenzură, se înşală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă i se pare o coincidenţă că au fost chemaţi azi la DNA Niculae Bădălău şi Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD a spus că sunt cam multe coincidenţe. „Nu am discutat că am fost aici, nu am vorbit nici la telefon. Eu mai ştiu, o fi coincidenţă? Tocmai astăzi? În zilele astea fierbinţi. Sunt cam multe coincidenţe totuşi acum, nu ştiu”, a răspuns preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a mai spus că dacă cineva crede că social-democraţii vor ezita în demersul privind votarea moţiunii de cenzură prin aceste chemări la DNA, se înşeală. „O să vorbesc cu ei dacă au voie să îmi spună mie sau colegilor de ce au fost chemaţi sau dacă s-a aflat în presă. Sigur că, după tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, inclusiv aseară, sunt mulţi oameni care îşi pun foarte multe întrebări. Dacă cineva crede că prin aceste chemări noi avem vreo ezitare cu moţiunea de cenzură, se înşală, dar sunt sigur că nu s-a gândit nimeni la asta”, a conchis liderul PSD.

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, s-a aflat luni la DNA, potrivit propriilor declaraţii, el având calitatea de martor într-un dosar. "Este o cercetare în care am calitatea de martor", a spus Nicolae Bădălău, adăugând că anchetatorii au vrut să ştie dacă cunoaşte "o anumită speţă", despre care însă nu ştie şi cu care nu a avut legătură.

Preşedintele Comisiei de control al SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu, a fost audiat, tot luni, la DNA. La ieşirea de la DNA, Ţuţuianu a declarat că a fost citat în calitate de martor în legătură cu o lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.