Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat miercuri, înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN), dacă ministrul Justiţiei va fi demis în cazul în care nu o revocă din funcţie pe Laura Codruţa Kovesi, aşa cum a susţinut secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, Dragnea replicând că „domnul Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnul Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult faţă de poziţia pe care o are în partid. Cam mult şi cam rău”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă acesta va fi sancţionat, liderul social-democraţilor a replicat: “Doamne fereşte, nu!”

"Domnul Tudorel care a zis că nu mai e nevoie de Inspecţia Judiciară că vine el să facă dreptate- noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami”, a declarat Codrin Ştefănescu marţi, la Antena 3.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.