Liviu Dragnea a fost dus la Penitenciarul Rahova de poliţişti care au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O a doua maşină a părăsit reşedinţa lui Liviu Dragnea, la aproximativ 20 de minute după ce primul autoturism a plecat. Dragnea se afla în a doua maşină, care era a poliţiştilor care au venit să pună în aplicare mandatul de executare. El era îmbrăcat cu o cămaşă în dungi, iar în buzunarul de la piept avea cartea de identitate, după cum s-a văzut în imaginile transmise de televiziunile de ştiri. Liviu Dragnea a fost dus la Penitenciarul Rahova.

„Astăzi, poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din  Bucuresti şi încarcerat în penitenciarul Rahova”, a anunţat şi Poliţia Capitalei.

Zeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când primul autoturism, maşina personală a lui Liviu Dragnea, a ieşit din reşedinţa acestuia din nordul Capitalei, luni după-amiază. Autoturismul are geamuri fumurii, care erau şi acoperite cu perdeluţe.

Câţiva bărbaţi chiar au lovit maşina lui Liviu Dragnea.

Maşina s-ar îndrepta spre secţia 2 de Poliţie, unde ar urma să se predea Dragnea. Şi pe traseu, la un semafor, câţiva oameni au venit la maşina lui Dragnea şi au strigat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.