Senatorul PNL Liviu Brătescu susţine că Educaţia este ”ultimul subiect în legătură cu care PSD ar trebui să deschidă gura”, după "minunatele mandate ale unor somităţi precum Ecaterina Andronescu sau Liviu Genunche Pop". Reacţia senatorului liberal vine după ce deputatul PSD Gabriel Zetea afirmase că ar fi necesar ca PNL să facă o analiză internă referitoare la "riscurile potenţiale pe care le pot produce noi investigaţii media şi care au în centru demnitari liberali".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul PNL Liviu Brătescu a cerut, joi, într-o postare pe Facebook, PSD să nu confunde "nevoia" unei alianţe la guvernare pentru a face faţă crizelor cu "o bruscă orbire".

"Vegheaţi atent de umbrele politice ale lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Liviu Genunche Pop şi alţi intelectuali de marcă ai României, confruntaţi cu cel mai mare scandal din istoria recentă a politicii româneşti (deputatul Bălăşoiu putând juca în filme de profil), unii pesedişti cer PNL să-şi facă o analiză ca să nu mai facă greşeli demnitarii lor. Să nu confunde PSD faptul că suntem de nevoie azi într-o alianţă politică pentru a face faţă crizelor uriaşe cu care ne confruntăm şi eforturile noastre de a asigura stabilitatea României, cu o bruscă orbire! Nici cu războiul la graniţe şi pe culmea unei crize economice imposibil încă de măsurat ca magnitudine, cei de la PSD nu-şi pot reprima vechile obiceiuri. Analize să-şi facă şi cei care introduc pe liste în Parlament oameni de factura lui Bălăşoiu!", a afirmat senatorul Liviu Brătescu.

Totodată, Brătescu a susţinut că, în ceea ce priveşte educaţia, "după minunatele mandate ale unor somităţi precum Ecaterina Andronescu sau Liviu Genunche Pop, acesta este ultimul subiect în legătură cu care PSD ar trebui să deschidă gura".

"Constat că nu numai Maricel Popa, alături de alţi parlamentari PSD Iaşi, se cred în opoziţie faţă de PNL, dar şi dinspre alte sfere înalte ale social-democraţiei răzbat discursuri de opozanţi feroce ai «ticăloşilor de dreapta». Îi invit pe parlamentarii PSD să se abţină de la sfaturi măcar până trecem cu toţii iarna asta care se prefigurează extrem de complicată. Altele sunt priorităţile României astăzi", a adăugat el.

Deputatul PSD Gabriel Zetea a declarat, miercuri, că ar fi necesar ca PNL să facă ”o urgentă şi serioasă analiză internă referitoare la riscurile potenţiale pe care le pot produce noi investigaţii media şi care au în centru demnitari liberali".

Zetea a afirmat că un alt scandal similar cazului Cîmpeanu ar îngropa definitiv nu doar proiectul România Educată, ci şi "credibilitatea vreunei reforme a Educaţiei conduse de un portofoliu deţinut de PNL".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.