Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a înscris, joi, în PNL Sector 6, apreciind că a fost opţiunea firească pentru ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, este membru cu drepturi depline. Demitarul s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, Filiala Sector 6”, anunţă, joi seară, PNL Sector 6.

Deca a precizat că a fost opţiunea firească pentru ea.

”Pe lângă faptul că locuiesc în Sectorul 6, PNL Sector 6 a fost leadership-ul partidului. Se vede buna gospodărire şi prezenţa PNL-ului în sector. A fost o opţiune absolut firească şi mi-am dorit să fac lucruri pentru acest sector pe zona educaţională. Ştiu că avem şcoli în construcţie cu Banca Mondială, avem unităţi de învăţământ care se reabilitează pe fonduri europene. Este important să ajutăm cât putem comunitatea”, a declarat ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

Aceasta a precizat că este un om de echipă şi crede că ”cele mai bune rezultate au la bază efort şi obiective comune”.

”Echipa Partidului Naţional Liberal este cea care a avut încrederea că pot aduce schimbările de care sistemul educaţional din România are nevoie de multă vreme. Îi mulţumesc preşedintelui PNL Nicolae Ciucă, pentru sprijinul acordat, dar şi primarului Ciprian Ciucu, care m-a asigurat de sprijinul său în ce priveşte activitatea mea în cadrul PNL Sector 6. Aici, am găsit o echipă profesionistă, deschisă şi motivată să se implice în proiecte concrete pentru comunitate. Sunt sigură că, împreună, vom pune umărul pentru a promova cele mai bune soluţii pentru educaţie în plan local!”, a mai afirmat ministrul Educaţiei.

Înainte de a fi ministru al Educaţiei, Ligia Deca a fost consilier prezindenţial, ocupându-se de coordonarea Departamentului Educaţie şi Cercetare al Administraţiei Prezidenţiale. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.