Liga Aleşilor Locali a PNL se reuneşte vineri la Poiana Braşov, pentru prima dată după alegerile locale din acest an, urmând ca printre temele de discuţie de la această şedinţă să se numere regimul incompatibilităţilor sau salarizarea aleşilor locali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liga Aleşilor Locali începe la ora 11.00 şi  vor participa aproximativ 600 de aleşi locali din toată ţara, dar şi lideri de filiale, parlamentari şi europarlamentari. De asemenea, în cadrul şedinţei vor fi ales noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali. 

De asemena, în cadrul şedinţei va fi adoptată o rezoluţie prin care liberalii vor susţine majorarea salariilor aleşilor locali. 

”Vor fi câteva discuţii importante care ţin de statutul primarilor şi statutul aleşilor locali, o mai bună clarificare a regimului incompatibilităţilor care în acest  moment generează multe confuzii şi multe probleme administrative şi în instanţe (...) Un subiect important care trebuie dezbătut în spaţiul public cel al salarizării aleşilor locali pentru că în bună măsură integritatea şi performanţa trebuie să vină cu un nivel adecvat al salarizării la nivelul României”,  spunea preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.