Liderul senatorilor UDMR, Turos Lóránd, a afirmat, joi, la şedinţa Parlamentului î care urmează să fie votat Guvernul, că Formarea coaliţiei nu e o chestie de ideologie, de simpatie sau antipatie politice, era singură soluţie pentru o majoritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidele care alcătuiesc coaliţia au lăsat deoparte disputele politice şi au prioritizat problemele reale. E rezultatul unui proces lung de a asigura ţării stabilitatea necesară. Datorită deciziilor responsabile s-a format o coaliţie mare, cu o majoritate semnificativă care după învestire va putea de regândi şi reforma Constituţia. Putem pune bazele unui stat stabil şi rezilient. Formarea coaliţiei nu e o chestie de ideologie, de simpatie sau antipatie politice, era singură soluţie pentru o majoritate”, a declarat, joi, în plenul Parlamentului, Turos Lóránd, liderul senatorilor UDMR.  

Potrivit acestuia, sunt urgenţe care trebuie rezolvate în al 12-lea ceas.  

”Cetăţenii ne cer să depăşim certurile, fără isterii, fără criză. Avem decizii ferme, bine întemeiate, valoare de cumpărare a salariilor a scăzut, vin sărbătorile, virusul face ravagii, spitalele abia mai fac faţă, medicii sunt suprasolicitaţi. Venim în faţa oamenilor cu soluţii concrete”, a mai declarat acesta.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.