Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, că va susţine în partid ideea menţinerii actualului guvern, care ”să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor”. Liderul social-democraţilor vasluieni a afirmat că el face parte din ”aripa talibană” a PSD şi că nu-l interesează ”nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul Organizaţiei Judeţene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, consideră utilă convocarea, pentru joi, a Comitetului Executiv al partidului, având în vedere situaţia tensionată din ţară. Preşedintele social-democraţilor vasluieni dezaprobă acţiunile participanţilor la manifestaţii, coordonate, în opinia sa, de ”indivizi care se ascund în dosul reţelelor de comunicare” şi de ”câţiva antrenori din instituţiile de represiune caracteristice statului capitalist”.

”Ideea de a dezbate câteva aspecte legate de situaţia actuală este una foarte bună. Spre deosebire de preşedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund în dosul anonimatului reţelelor de comunicare şi, după părea mea, şi câţiva «antrenori» din instituţiile de represiune caracteristice statului capitalist”, a declarat, joi, pentru News.ro, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democraţilor vasluieni a afirmat că el va susţine în partid ideea menţinerii actualului guvern, care ”să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor”.

”Eu sper ca guvernul popular, care s-a instalat după alegerile din 11 decembrie, să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor pentru că o abdicare în acest moment va da câştig, şi aici utilizez o expresie care nu-mi aparţine mie, ci unui scriitor american prestigios, imbecililor”, a conchis Buzatu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.