Senatorul PSD Maricel Popa îl critică pe liberalul Costel Alexe, după ce drumarii asfaltau duminică, pe timp de ploaie, o porţiune de 2,8 km din drumul judeţean care face legătura dintre comunele Heleşteni şi Alexandru Ioan Cuza, fără respectarea vreunui normativ cu privire la modernizarea infrastructurii rutiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent la faţa locului, senatorul ieşean PSD Maricel Popa a declarat că este siderat de bătaia de joc din banii publici pe care o face actualul preşedinte a Consiliului Judeţean, penalul Costel Alexe şi somează, din nou, Inspectoratul de Stat în Construcţii să verifice de urgenţă calitatea lucrărilor efectuate, potrivit comunicatului de presă al PSD Iaşi.

„„Nu pot să cred ce bătaie de joc se face din banii publici. Este inimaginabil cum poate fi asfaltat un drum judeţean pe ploaie şi la aceste temperaturi scăzute. Aşa au făcut şi pe tronsonul II din Axa Iaşi – Suceava pe care voiau să îl inaugureze zilele trecute. Acest personaj reprezintă un pericol pentru administraţia ieşeană. Chiar nu se gândeşte că există un Dumnezeu şi îl vede? Chiar nu îi pasă de oameni? Ne-am concentrat toate eforturile în mandatul social-democrat şi am asfaltat peste 300 km de drumuri judeţene, iar lui i-a rămas doar sarcina de a finaliza ce a mai rămas din Masterplan. Se pare însă că Alexe distruge toată munca noastră. Cât va rezista acest asfalt turnat în asemenea condiţii? Sper ca măcar de această dată Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) să se autosesizeze şi să verifice de îndată calitatea lucrărilor efectuate. Aceasta este o nouă invenţie a administraţiei peneliste. Asfaltul turnat pe ploaie ar trebui plătit din salariul lui Costel Alexe”, a afirmat Maricel Popa.

5,4 km din drumul judeţean 208 G dintre Heleşteni şi Alexandru Ioan Cuza au fost modernizaţi în mandatul social-democrat de la Consiliul Judeţean, lucrările fiind de o calitate ireproşabilă. Valoarea investiţiei s-a ridicat la 10,7 milioane lei. Diferenţa de 2,8 km pentru a finaliza tot traseul drumului (Kogălniceni – Al.I. Cuza DJ 207M) a rămas să fie executată în perioada administraţiei peneliste. Suma cheltuită pentru lucrările de modernizare va fi de 9,2 milioane lei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.