Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, susţine că votarea unor proiecte iniţiate de social-democraţi prin Consiliul Local Municipal Constanţa nu înseamnă că alianţă cu PNL. El a mai declarat “trebuie să spargem geamurile la Primărie, asta înseamnă opoziţie?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
 
Felix Stroe şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Constanţa, Ion Dumitrache, au organizat, joi, o conferinţă de presă.
 
Ion Dumitrache s-a referit la relaţia pe care o are cu primarul Constanţei, liberalul Vergil Chiţac. 
 
“Referitor la relaţia cu primarul Constanţei, este una civilizată. Noi avem mulţi consilieri, am reuşit să trecem proiecte de hotărâri. Cred că e prima dată în istoria post-decembristă când un partid aflat în opoziţie trece proiecte de hotărâri în Consiliul Local, cu opt consilieri. Am trecut amendamente, foarte multe alte observaţii pe buget, pertinente şi luate în calcul şi adoptate în Consiliu”, a explicat Ion Dumitrache. 
 
De asemenea, liderul PSD Constanţa, Felix Stroe, a completat, afirmând că faptul că social-democraţii iniţiază proiecte în Consiliul Local nu înseamnă că sunt în alianţă cu PNL. 
 
“Faptul că PSD iniţiază proiecte de hotărâri, faptul că PSD îşi trece nişte proiecte prin vot în Consiliul Local nu înseamnă că suntem în alianţă cu PNL. Dumneavoastră vedeţi opoziţia numai cu dat în cap, dat foc la oraş? MI se pare foarte normal ca despre buget, despre bugetarea proiectelor votate să porţi discuţii cu primaru. Cine să poarte discuţii cu primarul? Preşedintele organizaţiei municipale şi Costin Răsăuţeanu care este liderul consilierilor.  Nu înseamnă că s-a făcut blat, că PNL-PSD... Trebuie să spargem geamurile la Primărie, asta înseamnă opoziţie?”, a declarat Felix Stroe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.