Preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a anunţat într-o postare pe contul său de Facebook că organizaţia judeţeană îl va sprijini pe Ludovic Orban în alegerile pentru funcţia de preşedinte al partidului, la congresul din 17 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul Cătălin Toma a scris că mulţi liberali vrânceni îl susţin pe Orban în lupta pentru şefia PNL, acest lucru reieşind din discuţiile personale purtate de liderul PNL Vrancea cu membrii din teritoriu. În acest context, Toma spune că şi el personal este pentru Ludovic Orban, pe care îl consideră ”un coleg vertical”,  ”experimentat” şi ”charismatic”, capabil să transforme PNL într-un partid ”incisiv”.

”În postura de candidat la preşedinţia PNL Vrancea, am avut ocazia, în ultimele săptămâni, să discut cu sute de membri ai organizaţiei judeţene, oameni ce reprezintă baza partidului, despre numele vehiculate pentru funcţia de preşedinte al PNL la nivel naţional. După momentul alegerii mele ca preşedinte al PNL Vrancea şi, implicit, constituirea noii structuri de conducere a organizaţiei judeţene, am remarcat în rândul colegilor mei o susţinere reală în favoarea lui Ludovic Orban. Personal, susţin acest om în fruntea PNL deoarece îl consider un coleg vertical, experimentat, dar şi charismatic, puternic, capabil să coaguleze energii astfel încât să avem un PNL incisiv”, a precizat preşedintele PNL Vrancea.

El a menţionat că orice candidatură pentru şefia PNL ”este binevenită”, întrucât competiţia în interiorul PNL ar fi ”soluţia pentru a avea un partid unit”.

Termenul de depunere a candidaturilor la preşedinţia PNL expiră pe 16 mai, urmând ca o lună mai târziu, pe 17 iunie, să aibă loc congresul în cadrul căruia va fi ales viitorul lider al partidului. Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, la Romexpo, în prezenţa a 5.000 de delegaţi. Până acum şi-au anunţat candidaturile la preşedinţia PNL Ludovic Orban, Cătălin Predoiu şi Cristian Buşoi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.