Preşedintele PNL Vrancea, Cătălina Toma, a declarat, luni, că ”cei cu rezultate slabe trebuie să-şi dea demisia”, ca să nu mai prelungească ”boala” menţionând că partidul ”trăieşte” şi va face ”opoziţie cu adevărat”. În urma numărării voturilor din 99% din secţiile din judeţ, PSD a câştigat alegerile în Vrancea cu 54,01% la Camera Deputaţilor şi 54,84% la Senat, în timp ce PNL a obţinut 21,20% la Cameră şi 22,29% la Senat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sper ca din toate aceste discuţii, din acest rezultat, să îndreptăm lucrurile pe viitor. PNL trăieşte şi îi asigur pe opozanţi că vom face opoziţie cu adevărat. Cu siguranţă, da, cei cu rezultate slabe trebuie să-şi dea demisia, să nu mai lungim boala şi acolo unde există probleme şi nu au atins nici măcar media e timpul să facă un pas înapoi”, a declarat, luni, preşedintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, care a câştigat primul său mandat de senator după scrutinul din 11 decembrie.

Potrivit datelor anunţate de Biroul Electoral Judeţean Vrancea după numărarea voturilor din 99% din secţii, PSD a obţinut în Vrancea la Camera Deputaţilor 54,01%, PNL -  21,20%, USR - 5,57%, ALDE - 5,26% şi PMP - 5,16%.

La Senat, PSD a obţinut 54,84%, PNL - 22,29%, USR - 5,37%, PMP - 5,43% şi  ALDE - 4,74%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.