Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea, Vasile Gudu, consideră că demisia Alinei Gorghiu din fruntea partidului este una aşteptată şi că în locul acesteia trebuie desemnat interimar un om cu experienţă politică şi administrativă, dându-i ca exemplu în acest sens pe Gheorghe Flutur şi Ilie Bolojan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vasile Gudu a declarat, luni, corespondentului News.ro că demisia Alinei Gorghiu din fruntea PNL este normală şi aşteptată având în vedere rezultatul alegerilor. Liderul liberalilor tulceni spune că nu se aştepta la acest scor nici la nivel naţional, nici la cel judeţean.

 “Nu m-am aşteptat la acest rezultat nici la nivel naţional, nici în judeţul Tulcea. M-am gândit că putem obţine în Tulcea un scor de două cifre, iar prima să fie trei. Din păcate, am luat aproximativ 20 la sută. Probabil a fost o greşeală de tactică, de mesaj. Poate aveam nevoie de un mesaj naţional. Au lipsit liderii naţionali care să coaguleze PNL”, a afirmat Vasile Gudu.

Întrebat pe cine ar vedea în fruntea partidului, preşedintele PNL Tulcea crede că este nevoie de oameni cu experinţă politică şi administrativă, dându-i ca exemplu în acest sens pe Gheorghe Flutur şi Ilie Bolojan.

"Îmi e greu să dau nume, dar i-aş vedea în fruntea partidului pe Gheorghe Flutur sau pe Ilie Bolojan, oameni cu experienţă politică, cu experienţă administrativă.  Ne trebuie un lider care să coaguleze partidul în jurul său”, a precizat preşedintele PNL Tulcea.

Vasile Gudu a fost întrebat dacă ar fi o soluţie ca preşedintele PNL să vină din exteriorul partidului şi a precizat că şi aceasta este o variantă de luat în calcul. Când a fost întrebat dacă Dacian Cioloş poate fi liderul PNL, Gudu a spus că premierul este un foarte bun profesionist, dar că nu are experienţa de a conduce un partid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.