Preşedintele Partidului Naţional Liberal, premierul Nicolae Ciucă, a participat, joi, la Horezu, în judeţul Vâlcea, la activităţile de comemorare a 89 de ani de la moartea lui I. G. Duca, el afirmând că este important să reuşim să păstrăm solidaritatea şi unitatea, şi prin noi înşine, aşa cum e deviza PNL, să facem ce trebuie pentru cetăţenii români din ţară şi din străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că prin această activitate onorează şi cinsteşte memoria celui care a fost premierul României, I. G Duca şi preşedinte al PNL.

”Ştim cu toţii că a fost asasinat în gara din Sinaia, în urmă cu 89 de ani şi avem cu toţii datoria ca pentru tot ceea ce a reprezentat personalitatea lui I.G. Duca, să îi păstrăm vie memoria şi totodată să îi păstrăm vii faptele pe care le-a făcut pentru România, la vremea respectivă”, a spus premierul.

Nicolae Ciucă a arătat că este important să amintim că astfel de evenimente nu trebuie să mai aibă loc în ţara noastră. ”Tot ceea ce ţine de astfel de momente, prin care forţele absolut nedemocratice au dus la îndeplinirea unui act criminal împotriva premierului ţării, în vremuri deosebit de grele, nu trebuie ăs se mai întâmple în ţara noastră”, a adăugat el.

Liderul PNL a precizat că ţara noastră este pe un drum democratic, aparţine democraţiilor occidentale iar datoria noastră, a tuturor, este să facem în aşa fel îcât să promovăm tot ceea ce ţine de valorile democratice occidentale.

”Auzim cu toţii în fiecare zi, de fiecare dată când avem posibilitatea, România este ţară a Uniunii Europene, este ţară membră a NATO şi România este ţară care promovează valorile democraţiei occidentale. Trebuie să facem cu toţii în aşa fel încât aceste valori să fie promovate şi apărate ămpotriva oricărui demers care încearcă să distrugă aceste valori”, a mai spus premierul.

Preşedintele PNL a mai spus: ”Este important să reuşim să ne păstrăm solidaritatea şi unitatea, şi prin noi înşine, aşa cum e deviza PNL, să facem ce trebuie pentru cetăţenii români din ţară şi din străinătate”.

”Este un angajament al PNL, este un angajament al coaliţiei politice care astăzi formează Guvernului României şi este un angajament al nostru, al meu, personal, pentru a face tot ceea ce ţine de noi pentru a păstra echilibrul social şi economic şi să reuşim să beneficiem de toate oportunităţile pe care le avem, astfel încât să dezvoltăm România aşa cum aşteaptă românii de la noi”, a mai declarat liderul PNL.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.