Preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, a declarat, întrebat dacă se impun alegeri în interiorul partidului în urma scrutinului, că liberalii nu trebuie să se gândească acum la astfel de decizii şi că aşteaptă rezultatul final al alegerilor de duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă în interiorul PNL se impun alegeri după scrutinul de duminică, preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, a declarat că liberalii ar trebui să aştepte rezultatul final al alegerilor înainte de a se lua decizii legate de viitorul formaţiunii din care face parte.

"Nu trebuie să ne gândim la alegeri sau alte decizii, să aşteptăm rezultatul votului şi apoi vom vedea. Se va discuta şi la Bucureşti şi apoi se va lua o decizie" a declarat Nicolae Giugea. 

Liderul PNL Dolj a comentat, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor că sunt acest scrutin a fost primul după fuziunea cu PDL şi că ”poate nu au fost suficiente forţele” astfel încât liberalii să obţină ce şi-au propus.

"Sunt primele alegeri parlamentre pe care le traversăm ca un nou Partid Naţional Liberal rezultat din fuziunea a două partide. Poate că nu a fost suficiente forţele astfel încât să reuşim ceea ce ne-am propus dar în continuare aşteptăm numărătoarea paralelă a voturilor. Sunt foarte interesat de rezultatul pe care îl avem şi la nivelul judeţului Dolj, nu rămâne în continuare decât să regândim pentru ceea ce urmeză fiindcă imediat după ce se finalizează aceste alegeri trebuie să ne pregătim pentru alegerile pentru primăria munincipiului Craiova”.

Giugea a adăugat că fiecare organizaţie trebuie să analizeze rezultatul votului ca să elimine greşelile, astfel încât PNL ”să-şi recapete poziţia pe care o merită din plin în politica românească”.

”Trebuie să facem analiză pe fiecare organizaţie în parte în funcţie de rezultatele care s-au obţinut. Vedem unde am greşit, vedem şi trebuie să eliminăm acele greşeli, vedem ce am făcut bine şi trebuie să amplificăm acel bine astfel încât Partidul Naţional Liberal să-şi recapete poziţia pe care o merită din plin în politica românească. Este partidul care întotdeauna cand României i-a fost greu a luat decizii cruciale pentru istoria României, iar în momentul de faţă vă asigur că vom redeveni iarăşi Partidul Naţional Liberal care va fi aşezat pe treapta cea mai înaltă a politicii româneşti”, a declarat liderul PNL Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.