Liderul PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că este trist că o minoritate hotărăşte viitorul României pentru patru ani, ştiind că o prezenţă scăzută la vot va afecta partidele de dreapta. El spune că alegeri pentru conducerea partidului urmau să fie făcute oricum anul viitor, indiferent de ceea ce s-ar fi întâmplat la parlamentare, fiind stabilite încă din momentul când a fost realizată fuziunea cu PDL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghe Dragomir a declarat, duminică seară, corespondentului News.ro  că rezultatul înregistat de PNL la alegerile parlamentare nu este satisfăcător şi se aştepta să vină mai mulţi oameni la vot.

“Este un rezultat care nu ne satisface şi e trist pentru România că a ales să meargă în număr mic la vot, o minoritate să hotărască soarta tuturor pentru următorii patru ani, aşteptam să vină mai mulţi şi să decidă personal ce se întâmplă. Aşa, o minoritate hotărăşte acest lucru în numele tututor românilor. Ştiam acest lucru foarte bine că o prezenţă la vot ne va afecta pe noi cei de pe partea dreaptă”, a spus liderul PNL Constanţa.

El crede că multe voturi ale PNL au mers către USR, partid care a ştiut să speculeze mai bine ideea de înnoire a clasei politice.

“USR a ştiut mai bine să speculeze înnoirea clasei politice şi care a ştiut să vină cu acest subiect la nivel naţional. Noi, la Constanţa, am încercat să facem acest lucru, dar aici votul politic vine pe ceea ce influenţează de la centru. Am venit cu oameni buni, pregătiţi, care nu au mai făcut politică, dar se pare că nu am reuşit să-i convingem sau nu au fost interesaţi de ceea ce urmează să se întâmple cu România”, a precizat Gheorghe Dragomir.

El spune că alegeri în PNL oricum ar fi avut loc anul viitor indiferent de rezultatul alegerilor parlamentare acest lucru fiind stabilit după fuziunea dintre liberali şi PDL. Iniţial, vor avea loc alegeri pentru şefia fiecărei organizaţii judeţene, iar apoi vor fi aleşi preşedintele şi biroul cu care va conduce partidul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.