Preşedintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, care a candidat pe locul întâi la Camera Deputaţilor, i-a felicitat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, pe social-democraţi, pentru că ”aşa e normal”, declarând că ”mai este mult până când rezultatele vor fi finale şi vom cunoaşte cu adevărat posibilitatea de a face Guvernul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aşteptat cu înfrigurare exit-poll-urile, am văzut si noi pe toate căile de comunicare acele rezultate care însă nu sunt finale. În sfârşit, ce aş putea să spun, provenind din sport, trebuie să felicităm câştigătorii, aşa e normal, dar bineînţeles că mai este mult până când rezultatele vor fi finale şi vom cunoaşte cu adevărat posibilitatea de a face Guvernul şi finalul acestor procente”, a declarat preşedintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Romanescu a declarat că aşteaptă numărătoarea paralelă pentru a punea anunţa rezultatul obţinut de PNL în partid.

”Aşteptăm, suntem în legătură cu tot judeţul, cu toţi colaboratorii noştri, aşteptăm numărătoarea paralelă şi o să vă punem la dispoziţie rezultatul pe care PNL l-a obţinut în această bătălie care tocmai s-a încheiat”, a mai spus preşedintele PNL Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.