Preşedintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, consideră că după demisia Alinei Gorghiu cea mai bună soluţie ar fi ca în interiorul fiecărei filiale a partidului să fie organizate alegeri. El a precizat că nu crede că o demisie ar putea să ajute acum PNL, ci trebuie făcută ”o analiză mult mai aprofundată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am luat act de demisia doamnei preşedinte, am văzut la televizor ce a declarat, aştept să mergem la Bucureşti să vedem ce se întâmplă, însă din punctul meu de vedere nu cred că prin a-ţi da demisia ajuţi acum PNL. Trebuie să facem o analiză mult mai aprofundată şi în interiorul fiecărei filială să se ia cea mai bună hotărâre. Eu cred că cea mai bună soluţie ar fi să declanşăm alegeri în interiorul fiecărei filiale”, a declarat, luni, pentru News.ro Cristinel Romanescu.

Romanescu a precizat că la Convenţia Naţională se va decide cine va fi preşedinte interimar al partidului până la organizarea Congresului Naţional şi când vor avea loc alegeri.

”Aşteptăm să facem Convenţia Naţională care va hotărî când vom face alegeri, dar şi un preşedinte care să conducă interimar până când va fi organizat Congresul Naţional. Statutul pe care îl avem acum, rezultat din mizarea cele două partide nedând voie să faci alegeri, ci doar numiri cred că a fost lucrul cel mai rău care a putut fi făcut şi PNL nu a mai avut o conducere aleasă de foarte multă vreme. Întotdeauna am pledat pentru alegeri, ca oamenii să aleagă ce e mai bine pentru organizaţia lor”, a mai spus preşedintele PNL Buzău.

Alina Gorghiu a anunţat, luni, că, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, îşi depune mandatul de la şefia PNL.

Şi secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a demisionat, luni, din funcţie, după rezultatele slabe de la alegerile parlamentare. De asemenea, liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a renunţat la rândul său la funcţie, potrivit unor surse liberale. Şi Adriana Săftoiu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului.

Luni, la ora 18.00, liderii celor 20 de filiale PNL care au obţinut la alegeri rezultate peste media naţională au fost convocaţi la sediul central al partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.