Deputatul PNL de Buzău Gabriel Avrămescu, lider al organizaţiei judeţene liberale, îl atacă pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spunând că, sub conducerea sa, PSD nu mai are credibilitate "nici cât negru sub unghie". El susţine totodată că "PSD face moţiuni doar pentru faţadă", iar dacă mâine social-democraţilor li s-ar oferi cârma ţării în mâini, ar fugi imediat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, afirmă că o moţiune împotriva ministrului Sănătăţii nu îşi are rostul în condiţiile în care social- democraţii "nu au ştiut" să gestioneze pandemia acolo unde au avut primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene.

"(..) PSD, condus de Marcel Ciolacu, buzoian ca mine, nu mai are credibilitate nici cât „negru sub unghie", când vine vorba despre promisiuni şi cu atât mai mult când face opoziţie. Mă întreb, dle Ciolacu, ce rost are o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, când nu aţi ştiut să gestionaţi pandemia în teritoriu, în judeţele în care aveaţi primari şi preşedinţi de consilii judeţene PSD. În plus, tot ameninţaţi, de ochii lumii, cu o moţiune de cenzură, în condiţiile în care ştiu sigur că PSD nu vrea nicio secundă să revină la putere şi să preia guvernarea?", scrie Avrămescu, pe Facebook.

Pe de altă parte, liderul liberal acuză PSD de ipocrizie.

"De ce ţipă PSD că ministrul Sănătăţii este incompetent, dacă timp de 4 ani doar a povestit cum vrea să ridice spitale regionale, iar în realitate a atras ZERO bani europeni pentru astfel de investiţii. Sunt deputat de Buzău şi cunosc bine situaţia spitalului judeţean condus de un candidat PSD la parlamentare. Pe lângă deja cunoscutele metehne ale sistemului de sănătate, în plină pandemie, managerul nu a achiziţionat aparate de testare, în ciuda razvrătirilor PSD-ului în legătură cu netestarea românilor. Păi, dacă la Buzău, un judeţ pe care Ciolacu îl tot păstoreşte de ani de zile, nu se fac testări, atunci despre ce vorbim? La o populaţie de 432.000 de locuitori în judeţul Buzău, singurul aparat de testare de tip PCR a fost achiziţionat de DSP Buzău şi prelucrează doar 200 de probe pe zi. La spitalul judeţean Buzău, condus de omul lui Ciolacu, nu numai că NU există aparat de testare, dar singura „performanţă" a managerului a fost să pună la dispoziţie doar 12 paturi ATI pentru persoanele infectate cu virusul Covid. Norocul PSD la Buzău este că obiceiului buzoienilor, de ani de zile, este să se trateze la Bucureşti sau în alte judeţe ale ţării fugind efectiv de sistemul de sănătate din Buzău.(..) PSD face moţiuni doar pentru faţadă. Dacă mâine li s-ar oferi cârma ţării în mâini, ar fugi imediat. E greu în pandemie!", susţine Avrămescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.