Liderul deputaţilor USR-PLUS Ionuţ Moşteanu a afirmat că Ludovic Orban este un politician flexibil, cu foarte mult fler şi corect faţă de partenerii cu care lucrează zilnic. El a adăugat că nu poate fi vorba de a merge mai departe cu Florin Cîţu premier care şi-a dovedit imaturitatea politică, prin decizila unilaterală de a îl revoca pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu zic că nu se poate merge mai departe cu Florin Cîţu premier. Şi-a dovedit imaturitatea politică. Are de gestionat o coaliţie de partide care participă la efortul de guvernare şi astăzi a luat o decizie unilaterală, fără nicio consultare. Că era sau nu îndreptăţită, asta e altă discuţie. Vicepremierul Dan Barna a fost pus în faţa faptului împlinit şi asta nu este loial între parteneri”, a  declarat Ionuţ Moşteanu, joi la Digi 24.

Chestionat dacă Ludovic Orban ar putea fi din nou soluţia de premier, cu toate că la formarea Executivului, a fost împotriva numirii acestuia ca şef al Guvernului, Ionuţ Moşteanu a răspuns: „În decembrie au fost multe zile de negocieri. Nu a fost o condiţie sau o linie roşie care nu se discută. Au fost nişte scenarii şi din toate scenariile a ieşit câştigător pentru toţi partenerii din coaliţie acest scenariu cu Florin Cîţu premier, un Florin Cîţu în care noi vedeam un om curajos, care chiar vrea să facă reforme”.

„Normal că reevaluez relaţia mea cu domnul Ludovic Orban, pe dânsul l-am văzut mai mult la televizor, nu avusesem o relaţie de lucru, aşa cum am avut în ultimele patru luni. Lucrând zilnic cu dânsul am văzut un politician cu foarte mult fler, flexibil, corect faţă de partenerii cu care lucrează în fiecare zi. La 4 luni de la momentul decembrie 2020 am această revelaţie. Aşa învăţăm, creştem, cunoaştem mai bine oamenii şi se schimbă părerile în timp. Pe domnul Orban îl ştiam de la televizor, nu fusese parlamentar în mandatul anterior. În lunile astea am lucrat cu dânsul, e un partener de drum de nădejde”, a completat liderul deputaţilor USR-PLUS. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.