Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu a transmis, miercuri, că o mână de extremişti sunt lăsaţi şi astăzi să facă haos în Parlament. USR cere controlul tuturor parlamentarilor de arme la intrare, la fel ca la aeroport, anunţă parlamentarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O mână de extremişti sunt lăsaţi şi astăzi să facă haos în Parlament. Astăzi este despre gloanţe. Data trecută au pătruns în incinta Parlamentului şi au vandalizat maşina unei ambasade. Data viitoare ce se va întâmpla?”, se întreabă deputatul USR pe Facebook.

”USR cere controlul tuturor parlamentarilor de arme la intrare. La fel ca la aeroport. “Jos cu hoţii de copii!”, scandează ei. Şi vă spun: nu, astăzi nimeni nu va fura niciun copil. Folosind tehnicile de propagandă învăţate de Simion de la prietenii lui din serviciile ruseşti, au speriat oamenii cu o lege care face fix opusul: protejează copiii de separarea familiilor. Asta prevede legea. Sprijină familiile vulnerabile. Acum, îl întreb şi pe domnul Lucian Bode: de ce Jandarmeria permite ca o mâna de câteva zeci de oameni să blocheze Parlamentul? Nu e prima oară când îi lăsaţi, domnule Bode. I-aţi lăsat să zburde liber prin primarii, să invadeze curtea parlamentului. Extremiştii trebuie opriţi”, a scris Moşteanu.

Reacţia acestuia vine după ce o femeie, colaborator al Grupului AUR de la Camera Deputaţilor, a încercat să intre, miercuri, în sediul Parlamentului cu patru gloanţe, ea fiind dusă la Secţia 17 de Poliţie pentru verificări. Preşedintele AUR, George Simion, susţine că erau brelocuri, iar formaţiunea cere o expertiză tehnică pentru a clarifica situaţia muniţiei. ”Gloanţele erau goale şi ruginite din câte ştim şi noi dar am vrea sa spună asta autorităţile, ca noi nu ştim şi nu avem expertiza”, a transmis liderul AUR, George Simion.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.